Kwaliteit van zorg en gezondheid van patiënt staan centraal
Laan van Bol ‘Es 3,
3122 AE SCHIEDAM
Spoedlijn - 010 - 475 12 34 (Optie 1)
IC Overleg - 06 - 30 73 53 16
Ma - Vr: 8.00 - 17.00
Za - Zo: Gesloten
shop_12_1
image-layers-1_2
image-layers-1_3
Zorg is prioriteit

Over Ons

Huisartsenpraktijk Meyra bestaat uit een team met  artsen, assistentes, poh somatiek,  poh GGZ en een praktijkmanager. Aangezien wij een vast team met vaste gezichten zijn leveren we laagdrempelige zorg aan patienten . 

Wij hechten waarde aan persoonsgerichte zorg waarin we proberen evidence-based volgens de NHG richtlijnen en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten te werken. Als praktijk vinden we het leuk om op te leiden waardoor er vaak een doktersassistente in opleiding, arts in opleiding of een PA in opleiding aanwezig zal zijn.

Aangezien de zorgzwaarte toeneemt, ook in de huisartsenzorg, hechten wij veel waarde aan zelfredzaamheid van patienten. Als praktijk proberen we meer gebruik te maken van E-health: denk aan www.thuisarts.nl of uw online patientenomgeving. Wij geloven erin dat als er veel uitleg en transparantie is , er ook veel duidelijkheid is waardoor patienten weten waar ze aan toe zijn.

Vaste huisarts

Drs.S.Aslan

Dr Aslan heeft haar studie geneeskunde gevolgd aan het Erasmus in Rotterdam. Nadat ze haar studie heeft afgerond ; heeft ze ervaring in het buitenland opgedaan (infectiologie, interne geneeskunde) en heeft ze gewerkt in het Vlietland op de afdeling interne geneeskunde /nefrologie.

Dr Aslan is een denker en doener. Vandaar dat ze in 2011 de huisartsenopleiding in Rotterdam is gaan volgen. Na het afronden van de opleiding heeft ze 5 jaar gewerkt als waarnemende huisarts in meerdere huisartsenpraktijken en huisartsenposten. Hierna heeft ze deze huisartsenpraktijk per 1-4-2017 overgenomen van haar voorganger. In de afgelopen jaren heeft ze meerdere zaken geoptimaliseerd als dossiervoering, praktijkvoering, invoeren van e-health in de praktijk, verhuizen van de praktijk naar een toekomstbestendige pand en  het behalen van de NPA certificering. Al met al zijn het zware jaren geweest. Nu zet ze zich met alle vreugde in voor de patienten om ze zo goed persoonsgericht mogelijk te helpen

Geneeskunde opleiding

2003

Basis arts

2009

Arts-assistent interne geneeskunde vlietland ziekenhuis

2010-2011

Huisartsenopleiding Rotterdam

2011-2013

Waarnemende huisarts

2013-2015

Overname huisartsenpraktijk Meyra

2017